Connect with us

Actualitate

Echipa de Robotică Xeo a Colegiului National ”Horea, Cloșca și Crișan ” Alba Iulia, obține premiul Innovate Award 1st place

Published

on

Echipa de Robotică Xeo a Colegiului National ”Horea, Cloșca și Crișan ” Alba Iulia, obține premiul Innovate Award 1st place

Echipa de Robotică Xeo a Colegiului National ”Horea, Cloșca și Crișan ” Alba Iulia, obține premiul Innovate Award 1st place la Regionala #2 Cluj Napoca a Concursului FIRST Tech Challenge, reușind să se califice la etapa națională a concursului de robotică, care anul acesta se va desfășura la Iași în perioada 22-24 martie 2024.

Competiția regională a avut loc în perioada 9-11 februarie la Cluj-Napoca, adunând în total 38 de echipe pasionate și talentate din întreaga Transilvanie. Echipa Xeo, formată din elevi dedicați și mentorii lor inspiraționali, a ieșit în evidență prin creativitate, abilități tehnice și determinare.

În urma acesteia, Xeo a obținut premiul Innovate Award 1st place, care recunoaște eforturile remarcabile ale echipei în dezvoltarea unei soluții inovatoare și a unei abordări neconvenționale pentru provocările prezentate în cadrul competiției. Echipa Xeo a impresionat juriul prin proiectarea și implementarea unui robot cu funcționalități deosebite, depășind așteptările și evidențiind angajamentul nostru, al echipei față de excelență.

„Toți stăteam cu sufletul la gură așteptând să auzim „Xeo”. Nimic nu se compară cu emoțiile trăite în momentul în care am auzit că am câștigat Innovate Award 1st place, știind că toate nopțile nedormite și orele de muncă petrecute la Centrul de Informatică au fost răsplătite pe măsură.

În acest sezon am reușit să creăm mai mult decât o echipă de robotică, am creat o familie unită alături de care vom împărți mereu momentele pline de bucurie, învățând mereu chiar și din greșeli.

În urma acestei competiții ne-am amintit încă o dată de ce – ROBOTICA UNEȘTE ROMÂNIA.” transmite echipa Xeo.

Cu o pasiune pentru știință, tehnologie, inginerie și matematică, echipa Xeo nu doar că a concurat la cel mai înalt nivel, dar a și contribuit la atmosfera energizantă a evenimentului, demonstrând că acest concurs nu este doar despre roboți.

Echipa Xeo transmite sincere mulțumiri tuturor sponsorilor nostri – Star Assembly Sebes, Elit SRL Oarda, Consiliului Județean Alba, Antel Print SRL , CTC Store Alba Iulia, Amicii Alba Iulia, mentorilor, părinților și comunității locale pentru sprijinul continuu. Realizările echipei nu ar fi fost posibile fără susținerea financiară si morală a acestora.

Urmează pentru Xeo provocări noi și interesante în competițiile viitoare. Cu determinare și inovație, echipa noastră continuă să își depășească limitele și să își construiască un viitor în care tehnologia și creativitatea converg pentru a ne ajuta să creem o lume mai bună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate