Connect with us

Actualitate

E.ON Dialog deschide un nou sediu în Sebeș

Published

on

E.ON Dialog, compania specializată în servicii de consiliere a clienților germani, deschide un nou sediu în Sebeș și caută vorbitori de limba germană pentru departamentul de Relații Clienți și Vânzări.

În 2018, E.ON Dialog a început activitatea în Sibiu, cu o echipă formată din 20 de persoane, oferind servicii de consiliere clienților germani în domeniile de Relații Clienți, Vânzări, Facturare și Suport IT.

Colegii noștri au dat dovadă de mult profesionalism și determinare obținând rezultate de top, ceea ce a dus la extinderea proiectelor și mărirea echipelor.

Astfel, în vara anului 2022 E.ON Dialog a deschis o nouă locație la Mediaș. În cel de-al doilea sediu E.ON Dialog își desfășoară activitatea o echipă de 60 de colegi, bine pregătiți, care contribuie la oferirea serviciilor de calitate clienților.

Datorită creșterii echipei din Sibiu, unde în prezent își desfășoară activitatea 400 de colegi, managementul E.ON Germania a solicitat deschiderea unui nou birou.

De ce Sebeș?

Alegerea orașului Sebeș a fost determinată de economia orașului, investițiile externe atrase în ultimul deceniu, potențialul turistic și rădăcinile săsești ale orașului, care îi oferă o valoare adăugată zonei.

E.ON Dialog oferă oportunități interesante pentru vorbitorii de limba germană din zona Sebeș, Alba Iulia, Cugir. Pe lângă locul de muncă cu un pachet salarial atractiv, toți angajații vor avea posibilitatea să se dezvolte profesional, să-și descopere noi aptitudini și să-și dezvolte o carieră de succes în cadrul Grupului E.ON Dialog.

Advertisement

Noul sediu E.ON Dialog din Sebeș se află într-o clădire nouă, modernă, care oferă un spațiu ultramodern și primitor, cu săli de training și birouri frumos amenajate. Colegii noi vor trece printr-o perioadă de training, în care se vor familiariza cu procedurile companiei și vor învăța să lucreze cu instrumentele și platformele tehnologice de ultimă generație.

Conexiunea dintre Sibiu și Sebeș a fost un alt punct care a contribuit la această decizie. Sebeș se află la mai puțin de 1 oră distanță față de Sibiu, unde este localizat sediul principal E.ON Dialog din România.

E.ON Dialog – locul unde poți crește și evolua

E.ON Dialog are un plan de dezvoltare ambițios și a deschis recent un nou birou de Relații Clienți și Vânzări în Sebeș, pentru compania E.ON Energie Germania, care va oferi oportunități interesante pentru vorbitorii de limba germană din zona Sebeș, Alba Iulia și Cugir. Pe lângă salariul atractiv, există și alte oportunități de creștere profesională. Toți angajații vor avea ocazia să se dezvolte profesional, să descopere noi aptitudini și să-și dezvolte o carieră de succes în cadrul Grupului E.ON Dialog.

Noul sediu se află într-o clădire modernă și va găzdui o echipă de aproximativ 50 de colegi. Aceștia vor avea acces la un spațiu ultramodern, cu săli de training și birouri frumos amenajate. Colegii noi vor trece printr-o perioadă de training, în care vor învăța toate procesele și aplicațiile necesare pentru a oferi suport de cea mai înaltă calitate clienților din Germania.

După finalizarea trainingului, angajații vor putea să lucreze și de acasă, iar biroul va fi folosit pentru întâlniri, coworking și traininguri. „Ne propunem ca acest birou să fie un Hub în care întreaga echipă se va întâlni pentru dezvoltarea profesională a fiecărui membru.”

Pe lângă aceste avantaje care țin strict de desfășurarea activității și dezvoltarea profesională, E.ON Dialog oferă extra beneficii salariale precum bonusuri lunare de performanță și de vânzări, primă de Crăciun și Paște, tichete de masă, asigurare privată de sănătate, extra zile de concediu, parcare privată gratuită, preluarea costurilor pentru ochelarii de vedere și evenimente de echipă (petreceri organizate de companie, ieșiri cu echipa, participarea la Maratonul Internațional Sibiu și multe altele).

Dacă și tu îți dorești să faci parte dintr-o echipă dinamică, care se află în continuă dezvoltare, poți lua legătura cu echipa E.ON Dialog prin intermediul următoarelor date de contact:

Advertisement

Telefon: 0770 300 900

E-mail: recrutare-dialog@eon.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia