Connect with us

Actualitate

Distracție FĂRĂ certificat verde,FĂRĂ mască și fără restricții. Unde?

Published

on

Hajdúszoboszló

Vrei să pleci în vacanță însă nu știi ce destinație să alegi, dat fiind faptul că s-au anunțat tot mai multe restricții?

Pentru că a venit vacanța pentru elevi, alături de restricțiile noi anunțate de Raed Arafat, vă prezentăm mai jos o stațune turistică și de relaxare, complet diferit față de ceea ce vedem și găsim azi în România.

Guvernul a impus alte noi restricții, masca devenind obligatorie peste tot, impunându-se restricţii de noapte în localităţie cu peste 6 la mie.

După cum știți, certificatul verde a devenit un fel de pașaport al granițelor de după ușa apartamentului, fără să mai vorbim de dezastrul economic rezultat pe seama acestor restricții.

Totuși, ai vrea să pleci în vacanță însă nu știi ce destinație să alegi, îți recomandăm o destinație turistică și de relaxare inedită și foarte aproape de cei din Ardeal, stațiunea Hajdúszoboszló, din Ungaria.

OPERAȚIUNEA „CANCEL CULTURE” ȚINTEȘTE ACUM BOR ȘI ACADEMIA ROMÂNĂ

Hajdúszoboszló, cel mai cunoscut oraş termal situat în Câmpia Mare a Ungariei – principalul punct de atracţie al oraşului îl reprezintă complexul balnear, compus din renumitul complex balnear, Aquapark, din ştrand termal şi parcul acvatic de distracţii.

Românii întorși de curând din această destinație turistică povestesc experiența lor cu un entuziasm ieșit din comun.

Advertisement

ungaria restrictii fra masca

”Fără test, fără certificat verde, fără mască, fără restricții, o lume normală și fără manipulări” – așa descriu unii români timpul petrecut în stațiunea Hajdúszoboszló, din Ungaria.

Cu toate că pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe sunt anunțate anumite restricții la intrarea în Ungaria și cetățenii fiind obligați să prezinte anumite documente, mai scrie și următoarele informații:

”Începând cu data de 23 iunie 2021, Ungaria a eliminat măsurile temporare de control la frontierele interne terestre şi aeriene ale spaţiului Schengen, menţinând doar practica verificărilor efectuate în mod aleatoriu de poliţie.

Normele care reglementează intrarea cetățenilor statelor membre UE / SEE și ai statelor terțe în Ungaria sunt guvernate de legislația națională, precum și acordurile bilaterale.”

Astfel, mai mulți cetățeni români spun că au trecut granița în Ungaria fără să le fie cerut vreun document, afară de cartea de identitate sau pașaport, cu toate că aceștia au adus la cunoștința vameșilor unguri că vor merge în concediu în stațiunea balneară Hajdúszoboszló.

După ce au trecut granița, spre surprinderea lor, spune ei că Ungaria pare a fi altceva decât ceea ce știau de la televizor sau de pe site-urile de știri. O țară fără restricții draconice și fără stresul apăsător al regulilor….

Fără certificat verde, fără test PCR, făr test antigen și fără mască!

Prețurile la cazare pleacă de la 50-100 euro/familie/noapte la care se mai adaugă masa și întrările zilnice la Aquapark.

Vezi prețuri de cazare în Hajdúszoboszló, pe Booking .

Advertisement

Hajdúszoboszló cazare
Condiții de cazare în Hajdúszoboszló

Listă prețuri intrare în AQUAPARK :

AQUAPARK NORMAL Bilet de intrare pe o zi întreagă ( topogane mari): 3.500 de forinți.

AQUAPARK MINIMAL – Bilet de intrare pe o zi întreagă ( topogane pentru copii, ínsotitori) 2.000 de forinți

Vezi lista completă de prețuri la Aquapark .

bai termale ungaria
Aquapark ungaria

Distanța dintre municipiul Oradea si orașul termal Hajdúszoboszló este de 80 de km, la doar o oră de mers cu mașina.

Aștepăm pozele dumneavoastră din vacanță și vă dorim concediu plăcut!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia