Connect with us

Actualitate

De ce premierul Ludovic Orban nu stă în izolare ca tot românul? Premierul se întoarce la Guvern

Published

on

premier orban test covid

„Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineață al doilea test pentru COVID-19, după ce a intrat în contact cu un realizator tv.

Rezultatul celui de-al doilea test pentru COVID-19 făcut de premierul Ludovic Orban este negativ, au transmis, joi, reprezentanții Executivul. Premierul își reia, astfel, activitatea.

Perchezitii BCCO la persoane banuite de trafic de droguri

„Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineață (joi – n..r) al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile după ce a intrat în contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ”, transmite Guvernul.

Potrivit sursei citate, Orban va fi de joi prezent la Palatul Victoria pentru activitățile curente.

Premierul Ludovic Orban a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19, care a fost negativ.

test negativ covid19

Direcția de Sănătatea Publică ne cere să intrăm în carantină timp de 14 zile dacă am intrat în contact cu o persoană care a fost diagnosticată pozitiv. Acastă durată a izolării depinde de perioada estimată de incubatie a virusului (adica perioada de timp dintre momentul infectarii si aparitia primelor simptome ale bolii).”

Lege nouă.Racordarea la gaze va fi gratuită pentru toate persoanele fizice

Mulți dintre noi am stat acasă în izoalre, chiar dacă am făcut 2-3 teste pentru COVID-19, ulterior contactului cu cel infectat, dar nu ni s-a permis ca să ne reluăm activitatea, ca în cazul premierului Orban.

Întrebări:

1. De ce nu se poate aplica acest ”tratament” tuturor cetățenilor României care trec printr-o situație asemănătoare ca a Premierului Ludovic Orban?

2. De ce stăm în izolare 14 zile dacă avem 2-3 teste negative pentru COVID-19?

3. De ce cheltuie STATUL atât de mulți bani pe plata concediilor medicale, pentru cele 14 zile de carantinare, când ar putea aplica soluția celor două teste negative?

Să fim sănătoși în România!

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia