Connect with us

Actualitate

David și Anastasia, doi frați premiați la festivaluri internationale de chitară

Published

on

david anastasia chitara premii carolinatv

În perioada 8-13 august 2023, în localitatea Târgu Mureș, s-a desfășurat Festivalul Internațional de Chitară Clasică Harmonia Cordis.

Anastasia a participat la categoria A, categorie care s-a adresat copiilor in varsta de până la 11 ani. La aceasta categorie Anastasia a fost premiată cu o mențiune de onoare.
David a participat la categoria B, categorie care s-a adresat copiilor in varsta de pana la 15 ani. La aceasta categorie David a primit premiul 1, premiu ce a constat in accesorii D’Addario si o chitara Hora Reghin.

David
David

Festivalul din Targu Mures a fost jurizat de catre profesori de specialitate din strainatate: Arpad Kato, Dimitris Soukaras, Nino D’Amico, Peter Giran, Petra Kohut și Tudor Gliga.

In perioada 11-15 iulie 2023, David si Anastasia au participat la Festivalul International de Chitara Clasica de la Sinaia. Un festival care anul acesta a implinit 40 de ani de la prima editie a sa.
Anastasia a participat la categoria A, categorie care s-a adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 5-10 ani.
David a participat la categoria B, categorie care s-a adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 10-13 ani.
La acest concurs Anastasia a primit diploma de participare, iar David a primit premiul al 2-lea la categoria sa de varsta.
Categoriile de varsta au fost jurizate de catre profesori specialisti, din lumea chitaristica romaneasca: Prof. Dr. Stefan Trifan, Prof. Dr. Istvan Beke, Prof. Dr. Tudor Niculescu-Mizil si Prof. Eugen Mang.

Amandoi copiii se pregatesc alaturi de tatal lor, Dragos Tudor, profesor la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia si Prof. Dr. Stan Zamfirescu, profesor la Colegiul National de Muzica „George Enescu” din Bucuresti.

david si tudor dragos

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate