Connect with us

Actualitate

CS Metalurgistul Cugir preia sala de sport de pe strada Doinei

Published

on

cugir sala sport

Avem nevoie de această sală în contractul de administrare și din rațiuni de certificare în competiții sportive

În urma solicitării Clubului Sportiv Metalurgistul Cugir, Consiliul Local a adoptat o hotărâre prin care sala de sport de pe strada Doinei din Cugir a fost dată în administrare Clubului Sportiv. Această solicitare a fost motivată prin faptul că activitatea în sezonul rece la grupele mici de fotbal și celelalte secții se poate desfășura în interiorul acesteia.

Totodată, Clubul Sportiv Metalurgistul Cugir dorește să dezvolte și o secție de baschet iar cei care vor să închirieze această sală pentru mini fotbal, o pot face zilnic.

În cadrul sălii de sport se pot organiza și competiții sportive dar cu un număr redus de persoane, deoarece nu beneficiază de tribune pentru spectatori.

Programul sălii de sport nu va suferi nicio modificare iar sportivii care activează deja în cadrul locației, o pot face în continuare conform programului de până acum.

sala sport cugir

Avem nevoie de această sală în contractul de administrare și din rațiuni de certificare în competiții sportive, întrucât, de exemplu la Federația Română de Fotbal când depunem anual dosarul de certificare este necesar să dovedim că avem spații de antrenament atât în interior cât și în exterior” – a declarat Călin Mureșan, directorul Clubului Sportiv Metalurgistul Cugir

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia