Connect with us

Actualitate

Crăciunelu de Jos: Arme neletale, deținute ilegal, descoperite în urma unor percheziții

Published

on

arme craciunelul de jos

Cu ocazia perchezițiilor au fost găsite două arme cu aer comprimat precum și 1.380 de proiectile, de calibrul 4,5 mm, deținute ilegal

La data de 14 octombrie 2022, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat 3 percheziții domiciliare, în vederea obținerii de probe în cadrul unui dosar penal care vizează fapte de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă, fără drept și rănirea sau schingiuirea animalelor, care ar fi fost săvârșite de un tânăr de 20 de ani, din Crăciunelu de Jos.

Cu ocazia perchezițiilor au fost găsite două arme cu aer comprimat precum și 1.380 de proiectile, de calibrul 4,5 mm, deținute ilegal.

Bărbatul este bănuit că, la data de 13 octombrie 2022, ar fi folosit o astfel de armă și ar fi rănit un câine care aparține unui cetățean din comuna Crăciunelu de Jos.

Armele și muniția au fost indisponibilizate, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care bărbatul a intrat în posesia lor precum și pentru identificarea altor persoane care ar putea fi implicate în activitatea infracțională.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate