Connect with us

Actualitate

Confirmarea arestării preventive a inculpatului G.L. dispusă în „Dosarul jafului de la Sibiu”

Published

on

Dosarul jafului de la Sibiu carolinatv

Pentru toți cei 3 inculpați s-a dispus arestarea preventivă în lipsă prin încheierea penală

Joi, 04.01.2024, la dosarul cunoscut opiniei publice ca „Dosarul jafului de la Sibiu”, Curtea de Apel Alba Iulia a respins contestaţia formulată de inculpatul G.L. împotriva încheierii penale nr. 121/CC/30.12.2023, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu, prin care acesta a confirmat arestarea preventivă a inculpatului G.L, acuzat alături de alți doi inculpați de săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și tâlhărie calificată.

Pentru toți cei 3 inculpați s-a dispus arestarea preventivă în lipsă prin încheierea penală nr. 105/19.11.2023, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu. Inculpatul G.L. a fost ulterior reținut în Scoția și predat autorităților judiciare române în data de 30.12.2023.

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă, inculpatul G.L. urmând să fie cercetat în continuare în stare de arest preventiv pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 30.12.2023 și până la data de 28.01.2024, inclusiv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate