Connect with us

Actualitate

Bolile vaselor de sânge, cu dr. Mihai Nemeți, medic specialist Chirurgie Vasculară

Published

on

Mihai Nemeti medic

Tot ce trebuie să știm despre vasele de sânge

Medicul Mihai Nemeți, specialist în Chirurgie Vasculară își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Municipal Blaj de 3 ani, punând Blajul la loc de cinste în rândul operațiilor vasculare.

Dr. Nemeți este în top 3 al doctorilor care aduc cele mai multe fonduri de la Casa de Asigurări de Sănătate Alba pentru Spitalul Municipal Blaj datorită renumelui pe care l-a construit odată cu începerea operațiilor cardio-vasculare în această unitate spitalicească.

Omul și actorul Dorel Vișan – Sănătatea minţii

Printre multele operații pe care le execută domnul doctor, cea mai frecventă și cea mai complicată este aceea a arterei carotide. Arteroscleroza este o boală care se dezvoltă la nivel carotidian. Necombătând factorii de risc ai arterosclerozei, cum ar fi fumatul, hipertensiunea arterială, putem ajunge să dezvoltăm complicații foarte grave la nivelul arterei carotide cum ar fi accident vascular cerebral (AVC).

Mihai Nemeti medic chirurg

Dr. Nemeți prezintă în cadrul emisiunii Sănătatea de la A la Z multe taine ale Chirurgiei Vasculare care ne ajută să știm cât mai multe informații despre corpul nostru la nivel arterial, care sunt cauzele și cum putem prevenii bolile cardiovasculare.

1 Comment

1 Comment

  1. Jorja

    septembrie 28, 2022 at 8:59 am

    Mama mea ar dori să se opereze de varice la recomandarea mai multor medici,dar eu aș dori la d-voastră

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate