Connect with us

Actualitate

1 iunie, Ziua Copilului la Cugir

Published

on

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Copilului, Cugirenii au avut parte de activități pentru cei mici, organizate de Centrul Cultural Cugir în colaborare cu Clubul Sportiv Metalurgistul Cugir.

Copii au participat în dimineața zilei de 1 iunie la activități sportive printre care atletism, tenis de câmp, fotbal, concurs de biciclete și trotinete, demonstrații de karate și box în aer liber, activități organizate în cadrul Arenei Cugir.

Începând cu ora 16, la Centrul cultural Cugir, copii au avut parte de expoziția ,,Natura, casa noastră,, și prezentarea proiectului ,,Să ne cunoaștem orașul,, în colaborare cu Asociația Năsâpiște.

cugir box

După ora 17, Bulevardul Alexandru Sahia din Cugir a fost locația perfectă pentru continuarea petrecerii de 1 iunie dedicată copiilor. Aceștia au avut parte de spectacole și activități pentru copii, animație stradală cu personaje de poveste, desene pe asfalt, dansuri alături de copii de la Clubul ProDance 2007, trupa de Street Dance și trupa de teatru a Centrului Cultural, Trupa The Beat și multă muzică pentru copii.

Sărbătoare de 1 iunie a fost una mult așteptată de copii din orașul Cugir, bulevardul fiind plin de copii și părinți iar vremea a fost de partea acestora.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia